Користувацький вхід

«До школи знань мудрої Сови» Інтегроване заняття для дітей п’ятого року життя

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Завдання: виявити рівень знань дітей, набутих впродовж навчального року. Математика: Закріпити знання дітей про геометричні фігури (круг, овал, квадрат, прямокутник); вправляти в умінні бачити закономірність у повторенні елементів зображення, визначати їх послідовність. Вправляти у вмінні співвідносити цифри 1-5 з відповідною кількістю предметів; використовувати вміння орієнтуватися в просторі, закріпити поняття «праворуч-ліворуч», «більше», «менше», «порівну». Вчити дітей виконувати завдання на слух.
Художньо-мовленнєвий розвиток: Розвивати вміння складати змістовні речення та короткі оповідання на запропоновану тему, додержуючись мовних норм; відгадувати загадки. Активізувати словник, узгоджуючи слова в закінченнях. Закріпити знання про казки, вміння впізнавати їх за уривком, добирати їх назви за заданим звуком. Готувати руку до письма, вправляючи дітей у заштриховуванні зображень предметів.
Рідна природа: Закріпити знання дітей про лісових мешканців та рослини, виховувати у них любов та повагу до всього, що їх оточує; прищеплювати через гру почуття відповідальності не лише за себе, але й за тих, хто поруч.
Безпека життєдіяльності: Узагальнити знання дітей про електроприлади,
їх користь та небезпеку використовування дітьми. Уточнити розуміння дітьми причин виникнення небезпечних ситуацій в побуті, елементарні рятувальні дії в разі їх виникнення.
Продовжувати вчити розв’язувати проблемні завдання; розвивати логічне мислення, пам'ять, увагу, уміння міркувати, робити елементарні висновки, встановлювати причино – наслідкові зв’язки. Розвивати зв’язне мовлення, вміння передавати мімікою свої почуття, бажання допомагати іншим. Виховувати увагу, ініціативність, організованість, дисциплінованість, бережливе ставлення до природи, почуття задоволення своєю роботою.

Автор: 

Горяїнова О.В., вихователь ДНЗ № 34 "Зірочка"

Джерело: 

власна розробка

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі