Користувацький вхід

Розробка заняття з іноземної мови «Культурно-освітні заклади. Музеї. Кіно»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Знання мов є важливою передумовою для особистісних, культурних та професійних зв'язків молодої людини. Основ¬не завдання іноземної мови як предмета є оволодіння студентами навичками й уміннями спілкуватися відповід¬но до цілей, мотивів і соціальних норм мовленнєвої поведінки у типових ситуаціях.
Студенти мають бути підготовлені на основі якісного сучасного навчального матеріалу до свідомого використання іноземної мови. Тому одним із пріоритетних завдань викладача є підбір такого навчального матеріалу, який би пробудив пізнавальний інтерес студентів.
Представлена тема поєднує в собі вище зазначені вимоги. Молодь сьогодні охоче відвідує кінотеатри, слідкує за новинками в світі кінематографії, обмінюється враженнями від побаченого. Розділ «Культурно-освітні заклади» є складовою навчальної програми. На вивчення теми «Кіно» відведено декілька занять. Представлені матеріали являють собою розгорнутий план-конспект першого заняття (дві академічні години) з цієї теми, включає всі види мовленнєвої діяльності при вивченні іноземної мови (читання, говоріння, письмо, аудіювання), наочний та навчальний відеоматеріал з теми, добірку вправ для більш поглибленого вивчення теми, маючи на меті перш за все оволодіння лексикою для успішної реалізації завдань подальших занять з цієї теми.
Пропонований матеріал адресований широкому учительському загалу. Матеріали методичної розробки можуть бути використані в роботі викладачами коледжів, училищ, шкіл.

Автор: 

Чорна Вікторія Святославівна
викладач іноземної мови
ДВНЗ «Дніпропетровський коледж технологій та дизайну»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі