Користувацький вхід

Збірка відеокліпів до першого уроку 2016

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


270.jpg

Збірка відеокліпів до першого уроку 2016
Невелика збірка відеокліпів допоможе гарно доповнити перший урок цього навчального року. Візуальна інформація допоможе досягнути виховної мети заходу.

Кількість: 5 / Формат: МР4 / Мова: укр. / Розмір: 133,2 Мб

Автор: 

Указані в кліпах

Вітаю Вас ! Чомусь мій ЕЗЕТ банить скачування . Чому , скажіть ... Дякую.

Матеріл розташований на сайті автора, тому доречніше задавати такі питання на сторінці з матеріалом у автора публікації, а не тут.
Саме посилання на матеріал не блокується ніякими антивірусами. Скоріш за все Ви запитуєте про сканування файлу, який скачуєте зі сторінки автора.

Дякую.

Це тому, що пан anatol2010 викладає свої файли на «файлопомийки», що розповсюджують віруси, а Методпортал використовує для безкоштовної реклами.

Схоже на те. Дякую. Нехай пан Анатоль не ображаэться. Сподываюся.

Я не ображаюсь. При скачуванні з "файлопомийок" уважно придивіться і приберіть галочки, що вказують на встановлення додаткового ПЗ. Все скачається і ніяких "вірусів" Ви не отримаєте. На жаль більшість файлообмінників грішать зараз таким заробітком. А викладати матеріали на ресурси, які мені не платять, вибачте, теж не хочу. Праця повинна оплачуватись. Платите не Ви, а файлообмінники. Ви уважно скачуйте.

Пане Анатолій, абсолютно згоден з Вами "Праця повинна оплачуватись". Сам, до речі після Вас, почав заробляти в мережі, але вже повністю відмовився від "файлопомийок". Мені, вчителю інформатики, з першого разу не легко розібратися з безпечним завантаженням. Всі інші вчителі, разом з Вашими файлами встановлюють на свій ПК кучу, вибачте, не потрібного ПЗ. Перегляньте Вашу політику стосовно розповсюдження Ваших файлів, хочу Вас запевнити є багата демократичніших способів.
Авторитету з "файлопомийками" Ви собі не додасте.
P.S. Після "не уважного" завантаження Вашого файлу, необхідно 1-2 години щоб привести комп'ютер до ладу, менш досвідчені користувачі перевстановлюють ОС.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі