Користувацький вхід

Останні публікації

Трансформація моральних цінностей молоді на сучасному етапі (за матеріалами опитування студентів Коледжу КНУТД)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Метою написання даної статті є аналіз моральних проблем сучасного студента, а саме, трансформації системи моральних принципів у їх середовищі.
Актуальність обраної теми обумовлюється тим, що у нашому суспільстві на сьогодні гостро постає проблема місця і ролі моральних принципів особистості, знання етики, етикету, прояв етичної поведінки в повсякденному житті.
Кожне старше покоління скаржилося на молодь і говорило, що в їх часи люди були іншими – більш вихованими. Може й так, але сучасна молодь по-своєму унікальна і володіє певною мораллю, яка дещо відрізняється від того, що було раніше.
Сучасне покоління живе у час бурхливих змін. Швидкий потік інформації, науково-технічний прогрес — все це та багато інших чинників призводить до трансформації не тільки нашого суспільства в цілому, але й у поглядах молоді на етикет поведінки, на доброчинність, на спілкуання взагалі.
Сучасна молодь суттєво відрізняється від своїх попередників, адже розвивається у новому світі, світі, що змінив пріоритети та погляди.

Автор: 

Говоруха Наталія Володимирівна
викладач-методист з дисципліни «Етика ділового спілкування»
Коледжу Київського національного університету технологій та дизайну

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі