Користувацький вхід

Урок-застереження У нас є два шляхи

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Його запровадили у 1996 році за рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Саме цього дня ЮНЕСКО ухвалило Декларацію принципів терпимості. У Декларації йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросподівання, етнічної незалежності чи кольору шкіри. Толерантність необхідна у взаємних відносинах між окремими людьми, у сім’ї та суспільстві. У школах, університетах, в іншому середовищі освіти необхідно формувати атмосферу толерантності, бути уважним одне до одного й мати почуття солідарності.

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, плюралізму, взаємної поваги та мирного співіснування. Ми повинні бути завжди готові усувати стеореотипи і спотворені уявлення та виступати на захист жерт дискримінації.

Урок-застереження «У нас є два шляхи» метою якого є формування ціннісних установок на толерантне спілкування та навичок толерантної поведінки. Захід цікавий, змістовний, який залишив не байдужим кожного учня.

Автор: 

Низова Світлана Володимирівна бібліотекар, Тверезовська Аліна Миколаївна вихователь гуртожитку ДНЗ "Сусмький хіміко-технологічний центр ПТО"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі