Користувацький вхід

Збірник матеріалів школи молодого вчителя біології та природознавства "Формування ключових біологічних компетентностей учнів на уроках біології, природознавства та в позаурочний час"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

У практичному посібнику розглянуто та проаналізовано формування ключових біологічних компетентностей учнів на уроках біології, природознавства та в позаурочний час; ознайомлено із різними формами співпраці вчителя та учня у навчально-виховному процесі; представлено та поширено досвід роботи з формування ключових компетентностей учителів Світанівської ЗШ І-ІІ ст.. Компетентність саморозвитку і самоосвіти передбачає готовність та потребу навчатися протягом всього життя за умов, коли учні розвивають навички набуття та узагальнення власних знань, організації самоосвітньої діяльності, потребу в нових знаннях, мотивацію саморозвитку.
Посібник призначений для учителів біології та природознавства, вчителям-початківцям на допомогу в організації та проведенні уроків і позаурочних заходів, спрямованих на формування ключових компетентностей учнів загальноосвітніх навчальних закладів, зорієнтує на вибір інноваційних педагогічних технологій для реалізації компетентнісного підходу до навчання з біології та природознавства.

Зміст:
Літвинчук О. С. Педагогіка співробітництва між учителем та учнями: сутність, ключові ідеї, форми та методи.
Олевський О. В Урок з природознавства у 5 класі «Небесні тіла. Зоря – самостійне небесне тіло. Відмінності між зорями. Міжзоряний простір».
Олевський О. В. Інтелектуальна гра з біології «Щасливий випадок».
Методичні рекомендації школи молодого вчителя біології та природознавства.

Автор: 

Літвинчук Олег Сергійович, методист Корецького районного методичного кабінету;
Олевський Олег Валентинович, учитель біології та природознавства Світанівської ЗШ І-ІІ ст..

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі