Користувацький вхід

Урок психології з мультимедійною підтримкою «Конфлікт. Види конфліктів. Карта конфлікту. Стратегії поведінки у конфліктній ситуації»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
Епіграф: Конфлікти – це норма життя. Коли Вам здається , що у Вас у житті немає конфліктів , перевірте , чи є у Вас пульс.
Ч. Ліксон. – американський професор , адвокат , конфліктолог.

Основною метою уроку є формування уявлень учнів про конфлікти, їх структуру, види і причини;створення умов для розуміння сенсу конфліктів , для висловлення учнями власної думки, розвиток критичного та аналітичного мислення, розвиток соціальної та комунікативної компетентності, активності, рефлексивних здібностей ;виховання активної життєвої позиції.

Контроль засвоєння навчального матеріалу відбувається за допомогою індивідуальних карток , опрацювання життєвих ситуацій, створенням інтелект - карти «Конфлікт», практичними виконаннями інтерактивних вправ (LearningApps.org , який є додатком Web 2.0 ) з використанням мультимедійної дошки в мережі Інтернет.

Ми живемо в світі, де часто сонячне світло взаєморозуміння затуляється похмурими хмарами образ, дме холодний вітер підозр, виблискують блискавки конфліктів ... Як зберегти прекрасний настрій у нашій душі, жити в мирі та радості? Як не "промокнути" під дощем непорозуміння і як допомогти в цьому іншим ?

Рекомендовано для практичних психологів , які викладають курс "Психологія" в 11 класі, класних керівників, соціальних педагогів.

Автор: 

Шарий Вікторія Андріївна
практичний психолог
Вищетарасівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Томаківської районної ради Дніпропетровської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі