Користувацький вхід

Просвітницьке заняття для педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів «Робота з дітьми «групи ризику»»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

З кожним роком збільшується кількість дітей, які знаходяться у «групі ризику, тобто таких умовах, що є небезпечними для дитини. Такі діти потребують особливої психолого-педагогічної підтримки, позитивного впливу на формування і розвиток особистості.
Просвітницьке заняття «Робота з дітьми «групи ризику» є однією з форм тісної співпраці практичного психолога та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів у роботі з дітьми, що мають проблеми за медичними, соціальними, навчальними та поведінковими критеріями. Даний просвітницький захід практичного психолога допоможе педагогам познайомитись з типовими психологічними труднощами дітей «групи ризику», проаналізувати власну поведінку з даною категорією дітей у різних ситуаціях, отримати рекомендації щодо роботи з учнівським колективом. Крім того вчителям пропонуються арт-терапевтичні вправи для зняття напруження та позитивного перетворення негативних емоцій.

Автор: 

Горбач Олена Миколаївна
практичний психолог
Козацького навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Конотопської районної ради Сумської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі