Користувацький вхід

Методична розробка сценарію виховного заходу «Соломія Крушельницька – діва української опери»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Методична розробка виховної справи має на меті познайомити учнів із однією з форм музично – вокального мистецтва – мистецтвом опери. Дослідити творчий шлях видатної оперної співачки, діви української та світової опери Соломії Крушельницької, виховувати любов до мистецтва, що є необхідним елементом загальнолюдської культури, розвивати творчі естетичні смаки.
Сценарій має різні форми і методи подання та розкриття теми: використання аудіо - та відео - ресурсу ,фото - презентації на тему «Соломія Крушельницька», авторської поезії класного керівника «На сцені примадонна, діва», поезії інших авторів, колективного читання поетичного твору, проведення майстер-класу від професійної співачки, використання Інтернет – ресурсу (додаткова інформація) для підготовки і проведення виховної справи.
Сценарій виховної справи на тему: «Соломія Крушельницька – діва української опери» може бути цікавим класним керівникам, вихователям, керівникам гуртків, як матеріал, що поєднує в собі елементи патріотичного та естетичного виховання.

Автор: 

Мекеда Валентина Василівна
викладач хімії та біології
ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі