Користувацький вхід

Урок стійкого розвитку «Моя щаслива планета».Тема: "Вода - джерело життя. Чому варто берегти воду?"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета: сприяти забезпеченню стійкого розвитку особистості учня, його родини, громади, країни та всього людства через зміну власної поведінки та способу життя.
Актуальність: засвоєння учнями знань про стійкий розвиток та шляхи його досягнення для свідомого вибору способу власного життя;усвідомлення учнями необхідності збереження глобальної рівноваги та причетності кожного до проблем навколишнього середовища та життя суспільства;організація дій учнів і вироблення моделей поведінки, що відповідають потребам стійкого розвитку;формування у них ставлення до проблем стійкого розвитку як особистісно важливих, пов’язаних із власною системою цінностей, а також бажання діяти у цьому напрямі.
Інноваційність: сталий розвиток має розглядатися як універсальний та необхідний елемент повсякденного життя , тому його складові слід включати до всіх предметів і навчальних дисциплін.
Практична значимість роботи: урок спрямований вдосконалити навчальні та розвинути креативні здібності молодших школярів з різним рівнем навчальних можливостей через вирішення різнорівневих та творчих завдань. Теоретичні знання впроваджено в практику роботи, спираючись на інноваційні педагогічні технології навчання та виховання, індивідуальні та вікові особливості учнів, а також сформовані основні ключові компетентності.

Автор: 

Глушаниця Оксана Іванівна
вчитель початкових класів
Томаківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ № 1"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі