Користувацький вхід

Методична розробка уроку виробничого навчання «Площинне розмічання»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Для успішної роботи учнів на виробництві, як під час проходження практики, так і після закінчення навчального закладу, є впевненість учнів у своїх практичних навичках, здобутих на уроках виробничого навчання.
Без теоретичних основ предмета «Слюсарні справа» та практичних умінь і навичок, які учні отримують на уроках виробничого навчання, неможливо стати кваліфікованим слюсарем, згідно кваліфікаційної характеристики. Якісне проведення вступного інструктажу гарантує успіх досягнення високого рівня професійних знань і вмінь учнів.
Найважливішою особливістю уроку виробничого навчання, як складової частини навчально-виховного процесу є навчання учнів в процесі виробничої праці. Продуктивна праця, будучи одним із засобів навчання, покликана не тільки вирішувати специфічні завдання професії, а й давати певний економічний ефект. У зв'язку з цим особливого значення набуває виготовлення в навчальних майстернях навчального закладу виробів, які можуть використовуватися в корисних цілях.
Виробнича діяльність навчальних майстерень багато в чому залежить від матеріально-технічної бази, оснащеності обладнанням, забезпеченості матеріалами та інструментом. Багато в чому виробнича діяльність і якість професійної освіти залежить від переліку навчально-виробничих робіт.

Автор: 

Петлиця Лариса Олександрівна
майстер виробничого навчання
Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі