Користувацький вхід

Англійська мова у твоїй професії

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Головною метою викладання іноземної мови за професійним спрямуванням є формування в учнів професійних мовних компетенцій – оволодіння фаховою термінологією, що надає змогу читати, розуміти, висловлюватись в усній та письмовій формі в межах професійної тематики. Професійне спрямування у вивченні англійської мови є надзвичайно важливою ланкою. Воно сприяє оптимізації навчального процесу та підвищенню кваліфікації майбутніх фахівців, формує в учнів стійку мотивацію до вивчення іноземної мови, підвищує самооцінку та створює умови для самостійної роботи.
Навчальний посібник містить словники термінів, фраз, ілюстрований та дидактичний матеріал професійного спрямування: тексти фахового змісту, які характеризують технологічні процеси, операції відповідно до професії, завдання для контрольних, самостійних робіт, вправи на розвиток навичок говоріння та письма, тести, тексти і завдання для проведення аудіювання. Він буде корисним майбутнім кухарям, автослюсарям і будівельникам, які бажають вдосконалити свою англійську, та викладачам іноземної мови.

Автор: 

Сосновська Людмила Василівна, викладач англійської мови, державний навчальний заклад "Кіровоградський професійний ліцей імені О.С. Єгорова"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі