Користувацький вхід

Урок-конференція із застосуванням інформаційних технологій «Хімія та екологія»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

З урахуванням глобальних і регіональних екологічних проблем та сучасних підходів до їх вирішення, керуючись ідеями екологічної філософії та використовуючи багаторічний досвід викладання природоохоронних дисциплін, підготовлена ця розробка, мета якої — дати учням старших класів необхідні знання з теоретичних і практичних питань сучасної екології під час вивчення хімії. Урок «Хімія та екологія» в 11 класі це інтегрований урок узагальнення і систематизації знань з теми «Значення хімії в житті суспільства», що проводиться у формі «засідання малої академії наук» і розрахований на 2 академічних години.
Для підвищення якості і ефективності використано метод проектів. Він дозволяє найбільш повно враховувати індивідуальні особливості кожного учня, реалізовувати особистісно орієнтований підхід у навчанні, вирішити проблему мотивації, створити позитивну атмосферу навчання, навчити застосовувати свої знання на практиці для вирішення життєвих і особистісних проблем.

Автор: 

Голуб Галина Михайлівна, учитель хімії та біології Куп'янської загальноосвітньої школи №4 імені героя Радянського Союзу М.Ф.Хімушина

Джерело: 

1.Дослідження ВЕГО «МАМА - 86» 2001-2008 роки. – Київ, 2009.- 15 с.
2. Дотто Л. Планета Земля в небезпеці. - М: Світ, 1988.
3. Макаровський Є.Л. Екологічний атлас Харківської області. РА «ІРІС», 2008. – 80 с.
4. Методично-довідковий посібник «Екологічна ситуація в Харківській області» Державне управління екології та природних ресурсів Харківської області. 2006. -19 с.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі