Користувацький вхід

Тестовий тренажер для роботи з візуальними матеріалами до ЗНО з історії України

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Тестовий тренажер для роботи з пам’ятками архітектури і образотворчого мистецтва, обов’язковими для візуального розпізнавання на ЗНО

Автор: 

Гук Олександр Іванович – вчитель історії ЗНЗ «Київський спортивний ліцей-інтернат»

1) Умови замовлення сертифікатів: http://metodportal.com/node/4697
- Матеріал розміщено безпосередньо на Методичному порталі (на домені і субдоменах http://metodportal.com). Сертифікат не видається на матеріал, розміщений на іншому сайті або файлообмінному ресурсі.
2) За вказаним Вами посиланням відкривається сторінка з таким текстом: "This uploaded file has been marked private by the author. Sorry!"
Тобто Ви не надали доступ до його перегляду.

Дякую за уточнення. Сертифікат, то не важливо. Хоча такий матеріал, на жаль, неможливо безпосередньо розмістити на Методпорталі через його пристойну мегабайтову величину.
Щодо доступу до матеріалу на ресурсі Slide Share, то начебто зробив все необхідне для його завантаження сторонніми користувачами.

Доступ до презентації за посиланням вже є.
Щодо розміру файлу - є можливість додавання файлів до 60 Мб. Ваша презентація займає 15 Мб - то в чому проблема?

Після оптимального стиснення Вашої презентації на сайті www.ilovepdf.com
вона взагалі має розмір 5,21 Мб без погіршення якості.
Вік живи - вік учись)))

На превеликий жаль у попередньому посиланні презентація завантажувалася у PDF форматі. Нове посилання дозволить, я так сподіваюся, завантажити презентацію у форматі Power Point.

Є 2 способи:
1) залишаєте своє посилання на презентацію на Гугл-диск і додаєте до публікації файл у форматі pdf - у Вас сформується електронна версія Сертифікату.
2) Ваша презентація має такий великий об'єм, так як Ви використали не стиснені зображення. Достатньо трохи стиснути 3-4 зображення, а потім заархівувати презентацію в архів - і Ви вкладетесь у дозволені 60 Мб.

Стиснув Вашу презентацію штатними засобами LibreOffice, але не впевнений, що все форматування коректно збереглося.

pytannya_do_pamyatok_arhitektury_i_obrazotvorchogo_mystectva.mini_.ppt - 13.95 MБ

Можливо я не правий, але:
"Хочеш нагодувати голодного - дай йому рибу, хочеш, щоб він не голодував - дай йому сітку та навчи його ловити рибу".
Як модератор - я можу витратити власний час та зробити замість користувача його роботу. Як учитель - повинен підсказати, що не так.

Вибачте, що втрутився. В LibreOffice це робиться в один клік або автоматично, якщо встановлено прапорець «Стискати растрову графіку». В майкросовтовському офісі, напевно, є така ж функція, але багато років ним не користуюся, тому не зміг підказати, а проходити мимо вашої дискусії не вистачило терпіння. Ви однозначно праві, а я пішов легким шляхом:-). Терпіння Вам і дякую.

Дуже дякую за допомогу. Але справді, "збилася" гіперактивна складова позначок для переходу по слайдах презентації. Тому для коректної роботи тренажера, варто все-таки завантажити основну (на 70 мб) версію.

Усі ці обговорення велися для того, щоб Ви зроузуміли, як можна правильно здійснити публікацію на Методичному порталі і отримати за це Сертифікат:
1) додати файл у форматі pdf
та
2) вказати посилання на повну версію файлу, який розміщено на хмарному диску, чи на Вашому сайті.
======================
А в результаті ми маємо:
1) посилання на хмарний диск
2) Ви не отримали Сертифікат.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі