Користувацький вхід

Виховний захід «Україна – єдина країна»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Запорукою ефективності виховного процесу є органічне поєднання принципів національно-патріотичного виховання в цілісну систему, яка забезпечує досягнення відповідних результатів – міцно та органічно засвоєних загальнолюдських і українських національних цінностей.
На основі Концепції національно-патріотичного виховання молоді в КПНЗ «Центр дитячої творчості «Дивосвіт» розроблено низку заходів на її виконання. Однією з форм роботи з національно-патріотичного виховання є цикли тематичних заходів, закладених в річному плані закладу.
Розроблені заходи з циклу «Україна – єдина країна» сплановані та проводяться 4 рази на навчальний рік для різних вікових категорій гуртківців нашого центру. Представлений виховний захід розрахований на гуртківців молодшого шкільного віку. Оскільки у цьому віці в дітей домінує образне мислення, то найбільш характерною є така форма роботи як гра. А використання дидактичних матеріалів, підкріплених яскравою наочністю, вдало поєднується з грою і робить спілкування дітей під час заходу невимушеним, змістовним і цікавим.

Автор: 

Сидорова Інна Анатоліївна
методист
комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості «Дивосвіт»» Криворізької міської ради

Джерело: 

Бібліографія
1. Чи вважаєте Ви себе патріотом України? [Електрон. ресурс] //Центр Разумкова [веб-сайт] - Режим доступу: http://www.uceps.org/ukr/poll.php?poll_id=399
2. Сорока Г.І. „Річний цикл шкільний світ” навчально-методичний посібник для вчителів, класних керівників слухачів ІПО - Харків: НМЦ „СД” 2009.
3. Росіцька І.В., Росіцький Р.П. Сьогодніі свято! Нестандартні виховні заходи Частина V. – Тернопіль: Мандрівець, 2006 р.
4. Вікіпедія (Електронний ресурс) – режим доступу https://uk.wikipedia.org/wiki/Головна_сторінка

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі