Користувацький вхід

"Основні показники психофізичного розвитку дітей 4-5-го років життя за провідними лініями розвитку"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Пропонований матеріал дозволяє всебічно проаналізувати рівень засвоєння дітьми необхідних знань, умінь, навичок, уявлень за основними лініями розвитку у тому чи іншому віці в межах вимог програми для означеного віку та визначити подальші перспективи розвитку дітей кожної вікової категорії.
Пропонований педагогічний матеріал розроблений на основі вивчення опрацювання психолого-педагогічної, науково-методичної літератури з питань освіти і виховання дітей дошкільного віку, методик з дошкільного виховання, нормативних і програмно-методичних документів, рекомендованих МОН України. Підготовлений матеріал розроблений у відповідності до програми виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина», «Базового компоненту дошкільної освіти в Україні» та інших джерел науково-методичної, психолого-педагогічної літератури, нормативних і програмно-методичних документів, рекомендованих МОН України.

Автор: 

Михайлова Наталя Володимирівна - Старший вихователь КЗОЗ "Центр реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи м. Бахмут"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі