Користувацький вхід

Моя Україна – прекрасна і незалежна (виховний захід)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Виховання патріотизму та національної самосвідомості – необхідна і дуже непроста річ. Формування національної самосвідомості являє собою систему, що створювалася протягом віків народом . Це і погляди , переконання , ідеали , традиції, звичаї , які покликані формувати світогляд та цілісні орієнтації підростаючого покоління , передавати національний досвід , надбання попередніх поколінь . Україна – наша рідна країна. Це та земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки.
Розробка спрямована на виховування у дітей шанобливого ставлення до державної символіки, культурного та історичного минулого України, усвідомлення духовної єдності населення всіх регіонів України, виховання людяності, гідності, справедливості, толерантності; формування активної життєвої позиції, громадянського самовизначення, прагнення до самореалізації в Україні, розвивати почуття гордості за Україну, її історію та видатних людей.

Автор: 

Тетерюк Неля Олександрівна
заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель зарубіжної літератури
Шевченківського навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» Звенигородської районної ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі