Користувацький вхід

«В очах козацьких сум і мужність, свободи дух у серці козака» (проект гуртка науково-технічного напряму «Випалювання по дереву»)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Проект "В очах козацьких сум і мужність, свободи дух у серці козака" був реалізований у гуртку Центру творчості "Випалювання по дереву" серед вихованців віком 10-14 років. Метою проекту було розширити та поглибити знання дітей про умови життя, переконання, традиції запорізьких козаків, активізувати пізнавальний інтерес, залучивши вихованців до пошуку та систематизації інформації, з метою вивчення історичного минулого рідного краю.
Комплексний підхід до формування національно-патріотичних почуттів засобами пізнавальної діяльності через вплив на емоційну сферу вихованців обов’язково дасть позитивний результат. Саме метод проектів дає змогу поєднати теоретичне вивчення матеріалу з його практичним застосуванням. А виховний потенціал даної форми організації гурткових занять забезпечує вплив на сферу духовного життя вихованців. Практичний вид діяльності можна замінити на малювання, створення колажу, вишивку та інше.

Автор: 

Коваленко Юлія Вікторівна
методист, керівник гуртка
комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Гуляйпільської міської ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі