Користувацький вхід

Вчимо вірші без проблем

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Пройде зовсім небагато часу, і Ваша дитина піде до школи. Від того, як розвинеться мовлення дитини, залежать її успіхи в опануванні всіх предметів шкільної программи. Дуже важливо щоб до моменту вступу до школи дитина навчилась вимовляти усі звуки рідної мови, набула достатнього словникового запасу, мала гарну пам'ять.
Для більшості дітей процес запам'ятовування - це важка і нудна робота, що забирає багато часу і відволікає від цікавих справ. Насправді існує чимало способів, як швидко вивчити вірш.
Вони дозволяють полегшити і прискорити стомлююче зазубрення і навіть можуть перетворити його на захоплююче заняття.
В дошкільному віці переважає наочно-образна пам'ять, запам'ятовування має мимовільний характер. В дитячої пам'яті дивна властивість - винятково фотографічна. Щоб завчений вірш запам'ятався надовго, необхідне трикратне повторення його протягом декількох днів. Зоровий образ, що зберігся у дитини після прослуховування, що супроводжується переглядом малюнків (дія мимовільної уваги і мимовільної зорової пам'яті], дозволяє значно швидше пригадати вірші.
У даній збірці подано вірші різних авторів для автоматизації звуків. Матеріал можна використовувати під час роботи з дітьми 4-6 років, які ще не вміють читати.

Автор: 

Довжаниця Надія Леонідівна, вчитель інклюзивного навчання, кваліфікаційна категорія вища, звання «старший вчитель»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі