Користувацький вхід

Урок - квест "Проблеми, що потребують спільного (глобального) вирішення. Демонстрація презентацій в різних програмних середовищах"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація
до інтегрованого уроку - квесту з економіки та інформатики
на тему: «Проблеми, що потребують спільного (глобального) вирішення. Демонстрація презентацій у різних програмних середовищах»
На протязі запропонованого уроку викладачами реалізуються теоретичний, методичний і практичний аспекти проблеми використання інтерактивних моделей, хмарних технологій, інноваційних форм і методів організації навчальної роботи учнів.
Засвоєння даної теми допоможе учням вільно адаптуватись у конкретну життєву ситуацію, усвідомити зміст глобалізації та глобальних проблем людства, що потребують спільного вирішення, узагальнити свої знання про можливості технічних та програмних засобів, що використовуються під час демонстрації презентацій. Прийом веб-квесту, застосований в процесі уроку спонукає учнів чітко формулювати та визначати власну точку зору, вести дискусію; розуміти об’єктивну причинність глобалізації визначати місце різних країн у глобалізаційних процесах, пояснювати переваги та загрози глобалізації; створювати презентаційний матеріал та вміння захищати власні проекти, розвиває в учнів уміння логічно мислити, взаємодіяти з іншими учнями групи, приймати рішення в конкретній ситуації.
На уроці викладачі впроваджують новітні інноваційні технології шляхом використання мультимедійних презентацій, хмарних технологій, ігрових методів, пошукових систем інформації мережі Інтернет, слайд-шоу.
Дана методична розробка уроку рекомендована до використання в практичній роботі викладачам економіки та інформатики професійно – технічних навчальних закладів та середньої школи.

Автор: 

КРИВОРОТЬКО
Катерина Валентинівна
викладач економіки, ПТУ № 4 м. Полтави

ВЛАСЕНКО
Юлія Володимирівна
викладач інформатики, ПТУ № 4 м. Полтави

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі