Користувацький вхід

Кава. Правила приготування кави. Властивості газів, рідин і твердих тіл

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація
до інтегрованого уроку технології приготування їжі з основами товарознавства та фізики і астрономії
на тему: "Кава. Правила приготування кави. Властивості газів, рідин і твердих тіл"
На протязі запропонованого уроку викладачами реалізуються теоретичний, методичний і практичний аспекти проблеми використання інтерактивних моделей, форм і методів організації навчальної роботи учнів.
З метою активізації пізнавальної діяльності, на уроці застосовано елементи сучасних технологій, творчі проблемні завдання, що забезпечують розвиток тих здібностей і якостей учнів, які перебувають у стадії формування.
Тема уроку має практично-прикладне значення. Її засвоєння допоможе учням вільно адаптуватись у конкретну виробничу ситуацію, сформувати знання з технології приготування, правил подачі та вимог до якості кави, впровадити інновації у технологічний процес, навчитися правильним трудовим прийомам і практично закріпити здобуті теоретичні знання. Прийом групової дискусії, застосований в опитуванні домашнього завдання і під час пояснення нової теми, розвиває в учнів уміння логічно мислити, взаємодіяти з іншими учнями групи, приймати рішення в конкретній ситуації. На уроці викладачі впроваджують новітні інноваційні технології шляхом використання мультимедійних презентацій, ігрових методів, пошукових систем інформації мережі Інтернет, слайд-шоу.
Дана методична розробка уроку рекомендована до використання в практичній роботі викладачам фізики та технології приготування їжі професійно – технічних навчальних закладів та середньої школи.

Автор: 

ОЛІЙНИК
Тетяна Василівна
- викладач предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства", професійно - технічне училище №4 м. Полтави
КРИВОРОТЬКО
Катерина Валентинівна
- викладач предмета "Фізика і астрономія", професіно - технічне училище №4 м. Полтави

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі