Користувацький вхід

Математична скринька

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Пропонований посібник містить історичні довідки, дидактичні ігри, задачі для роботи на комп’ютері, завдання для підготовки і проведення тематичного контролю знань та оцінювання навчальних досягнень з математики учнів 5 класу, завдання підвищеної складності у рубриці «Кенгуру приходить в гості».
Посібник містить завдання, що відповідають темам, представленим у підручнику «Математика 5 клас» автори Н.А.Тарасенкова, І.М.Богатирьова, О.П.Бочко, О.М.Коломієць, З.О.Сердюк.
Для забезпечення самостійного виконання завдань, задачі для тематичного контролю подані у двох варіантах і містять завдання середнього, достатнього і високого рівнів, які вчитель може легко розпізнати. Завдання першого і другого варіанту позначено буквами а) і б) відповідно. Цей матеріал можна використати для роботи в класі і вдома, під час складання самостійних робіт. Для швидкого оцінювання цих завдань вчителю запропоновано таблицю відповідей.
Посібник містить практичні матеріали, що дають можливість організувати і впроваджувати дидактичні ігри під час вивчення математики у 5 класі та цікаві завдання, які можна розв’язувати за допомогою комп’ютера.
Для розв’язування завдань під назвою «Кенгуру приходить в гості» учневі потрібно виявити винахідливість і кмітливість, що підвищить його інтерес до вивчення математики.
Автори надіються, що даний матеріал зацікавить усіх, хто викладає математику у 5-х класах, як досвідчених, так і молодих вчителів і стане надійним помічником для вирішення складних методичних проблем у нелегкій і шляхетній праці вчителя.

Автор: 

Творча група учителів математики Шполянського району Черкаської області
Курінна Людмила Володимирівна, керівник творчої групи, учитель математики Шполянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5;
Миронова Ірина Михайлівна, редактор творчої групи, учитель математики Топильнянського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ст.»;
Музика Світлана Анатоліївна, учитель математики Шполянської «ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 – гімназія»;
Сотник Світлана Володимирівна, учитель математики Шполянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5;
Тішкова Галина Анатоліївна, учитель математики Шполянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1;
Хорт Наталія Станіславівна, учитель математики Шполянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 – гімназія».

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі