Користувацький вхід

Науково-дослідна робота студентів в межах гуртка з фармакології «Quantumsatis» за темою"Фармацевтична опіка під час фармакотерапії алергійних захворювань"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Метою роботи студентського гуртка з фармакології «Quantum satis» є ознайомлення студентів із проблематикою науки, глибше вивчення окремих питань цієї науки, опанування принципів, методів, прийомів ведення наукової роботи, формування у студентів основних навичок, необхідних для подальшої самостійної роботи. Науково-дослідна робота є складовою професійної підготовки і спрямована на формування особистості фармацевта, які, використовуючи набуті у вищій школі проектувальні, адаптаційні, організаційні, мотиваційні, комунікативні, пізнавальні уміння формують професійні компетентності і підвищують конкурентоспроможності майбутнього випускника на ринку праці.
У 2017-2018 н.р. науково-дослідна робота виконувалась студентами 3 курсу Медичного коледжу Запорізького державного медичного університету спеціальності «Фармація» Малишко Мариною та Колесніченко Аною за темою: "ФАРМАЦЕВТИЧНА ОПІКА ПІД ЧАС ФАРМАКОТЕРАПІЇ АЛЕРГІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ". Науковий керівник - голова циклової комісії, викладач вищої категорії Арефіна Вікторія Олександрівна. Робота отримала диплом за друге місце на щорічній науково-практичній студентський конференції "Дослідження-2018".

Автор: 

Малишко Марина Василівна - студент віділення "Фармація" МК ЗДМУ;
Колесніченко Анна Миколаївна - студент відділення "Фармація" МК ЗДМУ;
Арефіна Вікторія Олександріна - викладач вищої категорії,голова циклової комісії.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі