Користувацький вхід

Урок з української мови в 2-А класі за темою «Мова і мовлення . Мовні та немовні знаки»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок будується в нестандартній формі – у формі подорожі до країни Мови і Мовлення . На уроці поєднуються різні види діяльності: фронтальне опитування, самостійна робота, колективна робота, робота в парах. Тема уроку визначається у спільній діяльності вчителя з учнями. Закріплення вивченого матеріалу будується в логічній послідовності сюжету уроку. Ігрова форма проведення уроку розвиває пізнавальну активність учнів, спонукає дітей більш активно брати участь в уроці, показувати свої знання в усному та писемному вигляді. На протязі всього уроку підтримується інтерес до теми уроку через використання інтерактивних прийомів. Вся виконувана робота коректується, контролюється і перевіряється. Між етапами здійснюються логічні переходи. Запитання і завдання вимагають активної розумової діяльності. Підсумки уроку підбиваються у спільній діяльності.

Автор: 

Хилько Людмила Борисівна

Для отримання сертифікату Ви повинні поставити галку навпроти пункту "Погоджуюсь з правилами. Підтверджую своє авторство на матеріал".

Дати дітям уявлення про мовлення як найважливіший засіб спілкування між людьми, про існування різних мов, про усне і писемне мовлення.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі