Користувацький вхід

Туристсько-краєзнавча експедиція з активним способом пересування «Стежками рідного краю» (зниклі села)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Цілі походу
Похід являється формою туристично-краєзнавчої роботи, що передбачає проведення певних наукових досліджень. У туристсько - краєзнавчих походах беруть участь як учні так і дорослі. Організовуючи й проводячи такі походи,керівник повинен ставити собі за мету насамперед прищеплення дітям вмінь та навичок здобутих на заняттях гуртка , найпростіших наукових досліджень та залучення їх до суспільно-корисної праці.
Добре спланований туристсько – краєзнавчий похід сприяє активному здобуванню нових, а також поглибленню вже набутих знань і застосуванню їх у практичній діяльності. Плануючи туристсько -краєзнавчий похід ми з учнями вибрали цілі, які нам потрібно реалізувати :

1. Зібрати та дослідити історичні відомості рідного краю, зокрема про село Стара Серебряна балка В ході походу відвідати найстаріші та історичні місця даного регіону.
2. Також побувати на місці командного пункту 116 Харківської стрілецької дивізії в роки другої світової війни яка приймала участь у визволенні нашого регіону від фашистських окупантів.
3. Учбова ціль: закріпити вміння та навички учнів з пройденого матеріалу в польових умовах. Це: розведення багаття, траверс підйому та спуску, орієнтування на місцевості.

Автор: 

Скрипник Іван Васильович учитель фізичної культури та ЗВ Захарівського НВК КЗ "Глинське НВО"

Джерело: 

матеріали Захарівського державного краєзнавчого музею

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі