Користувацький вхід

Методична розробка відкритого уроку з предмету «Основи правових знань» на тему: «Цивільне право і відносини, що ним регулюються»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок підготовлений і проведений викладачем основ правових знань професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука Шиндель Тетяною Юріївною.
У методичній розробці уроку висвітлюється тема: «Цивільне право і відносини, що ним регулюються».
Урок проводиться за робочим навчальним планом відповідно до стандарту та освітньо-кваліфікаційної характеристики підготовки робітників з професії «Машиніст крана (кранівник)» згідно тематичного планування. Об’єм матеріалу оптимальний за учбовою програмою, що ґрунтується на опорних знаннях учнів з даної теми.
На уроці використовувалися різноманітні методичні прийоми, методи та засоби: бліц-опитування, робота з документом, бесіда, індивідуальна робота та робота з таблицями. Методичні прийоми відповідали віковим особливостям учнів та цілям, що були поставлені на початку уроку.
Зміст уроку добре підходить для формування активної навчальної діяльності, підвищення інтересу до предмету, всебічному розвитку особистості учня та учнівського колективу.
Даний урок може бути корисним викладачам основ правових знань, що мають певні труднощі з учнями з низькою мотивацією навчання, так як використані методичні прийоми значно підвищують рівень мотивації учнів.
Урок розрахований на одну академічну годину (45 хвилин).

Автор: 

Шиндель Тетяна Юріївна, викладач основ правових знань Професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі