Користувацький вхід

Власний педагогічний досвід з досліджуваної теми « Випереджувальне навчання як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках географії»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У роботі висвітлені теоритичні засади випереджувального навчання як засобу активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках географії засобом аналізу ідей розвивального навчання Д. Б. Ельконіна - В. В. Давидова та перспективно – випереджального навчання С. Лисенкової як теоретичних засад випереджувального навчання.
Досвід представляє інноваційні педагогічні технології, методи, прийоми випереджувального навчання на уроках географії та містить методичні рекомендації щодо активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках географії засобом випереджального навчання.
Цікавим є розроблений вчителем навчально – методичний комплекс по впровадженню випереджувального навчання як засобу активізації пізнавальної діяльності на уроках географії 6 класу з теми «Атмосфера».

Автор: 

Пишнюк Вячеслав Олександрович - вчитель географії Івановицької ЗОШ І - ІІІ ступенів, Відділу освіти Пулинської селищної ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі