Користувацький вхід

Методична розробка лекційного заняття з психології за темою: "Особистість як суб’єкт діяльності"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Читайте в статті. Вашій увазі пропонується методична розробка лекційного заняття з навчальної дисципліни «Основи психології» на тему «Особистість як суб’єкт діяльності». В розробці надано методику проведення лекційного заняття з використанням інноваційних методів навчання, а саме: комп’ютерних технологій (мультімедіа - супровід), інтерактивних методів колективно-групового навчання: «Мікрофон», «Робота в малих групах», «Мозковий штурм», технології розвитку критичного мислення: «Сінквейн», вирішення проблемних завдань. Обрані викладачем форми і методи роботи спрямовані на придбання, систематизацію та узагальнення знань і вмінь студентів з теми «Особистість як суб’єкт діяльності».

Автор: 

Дубасова Т.І. – викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», викладач-методист Маріупольського електромеханічного технікуму.

Джерело: 

Література
1. Бодалев А.А. Психология личности. – М., 1988. – 284 с.
2. Максименко С.Д. Загальна психологія: Навчальний посібник. – Видання друге, перероблене та доповнене. – Київ: «Центр навчальної літератури», 2004.
3. Пальм Г.А. Загальна психологія: Навчальний посібник. – Київ: Центр навчальної літератури», 2009.
4. Рубинштейн С.Л. Основы общей психологии: В 2 томах.– М.,1989. – Т.2. – С. 95-122.
Інформаційні ресурси
1. PSYLIB (Психологическая библиотека Киевского Фонда содействия развитию психической культуры) [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://psylib.kiev.ua/ – Назва з екрану.
2. Всеукраїнський журнал «Практична психологія». - Режим доступу: http://psyjournals.org.ua/

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі