Користувацький вхід

Останні публікації

Надзвичайні числа в математиці

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Віртуальний усний журнал – одна із форм позакласної роботи, яка дозволяє яскраво, емоційно донести до учнів важливу і цікаву інформацію в галузі окремої науки.
Особливість цієї форми роботи в тому, що проводиться вона безпосередньо за участю самих учнів.
Частину журналу, який висвітлює одне питання, умовно прийнято називати “сторінкою” журналу. Загальний обсяг його – 3-5 “сторінок”. Кожна “сторінка” являє собою коротке усне повідомлення, яке, в залежності від змісту, може бути проілюстроване експонатами, короткими фільмами, слайдами мультимедійної презентації. “Сторінки” розміщуються по ступеню їх значущості: перша висвітлює найбільш важливе питання, інші конкретизують його або висвітлюють якісь інші самостійні питання. Проводити журнал потрібно в темпі, відводячи на кожну сторінку 10-20 хвилин, на весь журнал не більше години. Усний журнал корисно показувати іншим групам.
Варіантів оформлення усного віртуального журналу багато. Так, в одних випадках, сторінки журналу збирають як би в перепліт і зовнішньо вони являють собою форму журналу. На кожній сторінці чітко і великим шрифтом написана її назва. І ведучий, відкриваючи ту чи іншу сторінку, ніби перелистує журнал.

Автор: 

Москаденко О. В., викладач математики, м. Кременчук ПТУ №26

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі