Користувацький вхід

Англійська мова для учнів I та ІІ курсів вищих професійних училищ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Посібник призначено для учнів I та ІІ курсів, які вивчають англійську мову як загальноосвітню дисципліну.
Посібник містить лексичний мінімум відповідно до по тем навчальної програми, тематичні та додаткові тексти на читання, діалоги, лексико-граматичні вправи, а також короткий граматичний довідник.

Даний посібник дає можливість розвитку всіх аспектів володіння іноземною мовою: знання граматичного строю мови і вміння користуватися теоретичними знаннями на практиці; розширення лексичного запасу учня і вміння вести бесіду; вміння грамотно і точно висловити свою думку у письмовій формі; вміння розуміти усне і писемне мовлення; вміння перекласти усні повідомлення і писемні тексти фахового спрямування.
Велика увага приділяється діалогічному мовленню, що відповідає комунікативній спрямованості навчального процесу. Посібник розроблено так, що учень має можливість як удосконалювати своє вміння презентувати підготовлену розповідь, так і практикувати вміння вести спонтанну бесіду на будь-яку знайому йому тему. Постійна увага приділяється не тільки усному, але й писемному мовленню, що передбачає виконання лексичних і граматичних вправ у письмовій формі.
Посібник містить багато оригінальних творчих завдань, які допомагають учню не тільки краще оволодіти англійською мовою, але й розкрити і розвинути свої здібності.

Автор: 

Петрушенко Ольга Олександрівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі