Користувацький вхід

Збірник професійного спрямування предмету за фахом "Швачка. Вишивальник", "Слюсар з ремонту колісних транспортих засобів"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

У збірнику представлено завдання професійного спрямування побутового напрямку «Швачка. Вишивальник» (3 розряду) та електротехнічного «Слюсар з ремонту колісних транспортих засобів » (2 розряду), для використання на уроках української мови.
Ця робота має важливе значення у підвищенні навчального і професійного рівня учнів та розширенні міжпредметних зв’язків між українською мовою та виробничими дисциплінами. Використання такого дидактичного матеріалу сприятиме кращому засвоєнню знань з української мови і робитиме безперервним, певною мірою, процес фахової підготовки: допоможе учням оволодіти термінологією майбутньої професії, збагачуватиме словниковий запас учнів професійною лексикою.
Увесь матеріал згруповано за окремими темами.
Збірник містить різні види вправ і завдань, термінологічний словник, є українсько –англійський словник для проофесій «Швачка», «Вишивальник».
Збірник рекомендовано для учнів і викладачів української мови професійно-технічних навчальних закладів побутового та електротехнічного напрямків.

Автор: 

Канищева Інна Василівна

Джерело: 

1. Бабіч Б.С., Лущик В.В.Технічне обслуговування й ремонт металевих кузовів автомобілів – К: Либідь, 2001-460с. Підручник.
2. Бандрівський М.І., Приймак Є.Є. Правила та безпека дорожнього руху. Навчальний посібник – Львів: Світ, 2004-216с.
3. Боженко Л. Управління якістю, основи стандартизації та сертифікації продукції. Львів, Афіша, 2001, с.353.
4. Білоткач Н. Первинність ритуального і вторинність декоративного у стародавніх вишивках

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі