Користувацький вхід

Опис досвіду роботи «Дистанційна підтримка вивчення математики як засіб вдосконалення моделі інформаційно-освітнього навчального середовища»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
Анотація на досвід роботи
«Дистанційна підтримка вивчення математики як засіб вдосконалення моделі інформаційно-освітнього навчального середовища»
вчителя математики
Енергодарського навчально-виховного комплексу №1
Садикіної Світлани Володимирівни

Представлений автором досвід пропонує модель інформаційно-освітнього навчального середовища вивчення математики з використанням Інтернет-сервісів, зокрема використання учнем спеціально створеного учителем освітнього блогу в процесі самостійної навчальної діяльності. Навчальні середовища знаходять все більше застосування у закладах загальної освіти, дозволяючи вирішити питання розширення доступу для учнів до навчальних ресурсів, розширення можливостей співробітництва і педагогічної взаємодії.
Основна ідея полягає в інтеграції традиційних педагогічних технологій і технологій дистанційного навчання, що функціонують на основі сучас¬них ІКТ для інтенсифікації процесу вивчення математики; дослідження результативності впливу дистанційної підтримки уроків математики на якість математичної освіти.
В основу досвіду Садикіної С.В. покладені теоретичні розробки вітчизняних науковців, присвячені проблемі формування навчального середовища сучасної школи: Ю.О. Жук, М. Л. Смульсон, О. М. Соколюк, В. Ю. Бикова, К.Л. Бугайчук, О. П. Пінчук та інших.
Практична значущість вдосконалення інформаційно-освітнього навчального середовища вивчення математики полягає в створенні умов для забезпечення засвоєння стандарту освіти всіма учнями за рахунок його оптимального облаштування.

Автор: 

Садикіна Світлана Володимирівна
учитель математики Енергодарського навчально-виховного комплексу №1
Енергодарської міської рада Запорізької області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі