Користувацький вхід

Впровадження синхронного та асинхронного дистанційного навчання

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

“Цифрове покоління”, що з’являється сьогодні, не тільки вміло використовує новітні технології, але й очікує на їх постійну доступність у всіх аспектах життя. Вчителі можуть створити середовище, в якому і вони, і їхні учні відчують себе повноваженнями для дистанційного викладання та навчання. Але певні очікування покладаються також на учнів.
Можливості спільного навчання величезні при дистанційному навчанні, і вони можуть бути дієвими. Спільне планування та впровадження віртуальних уроків, надає можливість моделювати різні стратегії. Наведені в роботі інструменти відповідають на запитання: як їх реалізувати та налаштувати учнів на успіх.
Незалежно від того, якими Інтернет – інструментами ви користуєтесь, зрозуміло, що ми не можемо покладатися лише на тактику окремої особистості для заохочення участі всіх у віртуальному класі: учнів, батьків, вчителів та адміністрації з точки зору контролю командної роботи в організації дистанційного навчання. Але дієві інструменти та тактика можуть допомогти покращити онлайн-викладання. Традиційну та онлайн-освіту можна і потрібно поєднувати в їх гармонійній взаємодії, як саме – читацьке призначення роботи

Автор: 

Кропачова Оксана Петрівна

Джерело: 

освітня платформа Edutopia

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі