Користувацький вхід

Справжня знахідка для дистанційного навчання

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Про Padlet дошку я знала ще з 2007 року, але великої потреби в ній не відчувала. І ось коли почалося дистанційне навчання, я вирішила скористатися цим додатком. Хочу поділитися своїм досвідом з колегами, бо це зручно, практично не тільки для вчителів, а й учнів та батьків.
Я викладаю українську мову та літературу. Дану дошку можна використовувати як в синхронному, так і в асинхронному режимі роботи.
Для кожного класу я створила окрему дошку, посилання на яку, діти закріпили у вайбері (у своїх предметних групах). Оформила її в сучасному українському стилі (це виглядає естетично, патріотично, яскраво) та підібрала вислови, які надихають на перемогу, наприклад, «Все буде Україна», «Воля, свобода понад усе», «Україна понад усе».
Дану дошку я використовую як своєрідний конспект уроку: число, тема уроку, відеопояснення, виконання вправ (за підручником або інтерактивні), аудіозаписи, тестові роботи і домашнє завдання. Даний матеріал можна зберігати на дошці довгий час, що дає змогу учням повторити, виконати вправи, коли зручно.
Матеріал є систематизованим, можна прослідкувати роботу вчителя.

Бажаю колегам творчого натхнення, успіхів у роботі.

Автор: 

Рожкова Ніна Іванівна
Апостолівський ліцей номер 1

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі