Користувацький вхід

Останні публікації

ПОТЕНЦІАЛ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ЗАСОБУ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ НА УРОКАХ «Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація. У статті висвітлено проблему формування творчих здібностей молодших школярів на уроках «Я досліджую світ» засобами комп’ютерних технологій в умовах Нової української школи. Розглянуто роль освітніх платформ «Зум» та «Мозаїк» в організації дистанційного навчання. Окреслено класифікацію та форми застосування мобільних технологій. Визначено переваги та недоліки використання комп’ютерних технологій в навчанні учнів початкових класів. Окрім цього в статті наведений приклад авторської програми із використанням комп’ютерних технологій на уроках «Я досліджую світ».

Автор: 

Шеренгова Юлія Ігорівна,
студентка 14 Мд-Почат групи
Навчально-наукового інституту педагогіки
Житомирського державного університету імені Івана Франка
м. Житомир

Джерело: 

1. Жила С. Креолізовані тексти: нестандартний підхід до вивчення літератури. Електронний ресурс/ Режим доступу/ https://nаurоk.соm.uа/pоst/kreоlіzоvаnі-tekstі-nestаndаrtnіy-pіdhіd-dо-vіvсhennyа-lіterаture
2. Когут О. І. Інноваційні технології навчання української мови і літератури. Тернопіль: Астон, 2018. 290с.
3. Педагогіка / під заг. ред. проф. А.П.Кондратюка. [2-е изд., доп.]. Київ: «Вища школа», 2018. 384 с.
4. Романюк І. Упровадження інноваційної освітньої діяльності у навчальному закладі. Практика управління закладом освіти. 2016. № 2. С. 23–33.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі