Користувацький вхід

САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК ЗАСІБ НАВЧАННЯ , ВИХОВАННЯ І РОЗВИТКУ УЧНІВ НА ШЛЯХУ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ТА ВСЕБІЧНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У методичних рекомендаціях подано матеріали з досвіду роботи вчителя
біології Яготинського ліцею №1 Яготинської територіальної громади Стригун О.В. щодо планування та організації уроків біології з використанням різних форм та видів самостійної роботи учнів.
Упровадження досвіду спрямоване на практичне використання різних
видів самостійних робіт учнів на різних етапах уроку біології. Практична реалізація досвіду засвідчила, що навчальна діяльність на уроках біології покликана не просто дати дитині суму знань, умінь і навичок, а й навчити її самостійно здобувати та застосовувати знання, уміння та навички у всіх сферах життя. Мета і результат такого навчання – особистісний і пізнавальний розвиток учнів, що забезпечує основну компетенцію – вміння вчитися. Це можливо під час застосування різних типів та видів самостійних робіт, як на уроці, так і поза ним, які забезпечать успіх і високі досягнення у навчанні кожного учня.
Матеріали, рекомендації та напрацювання можуть бути використані для створення ефективного освітнього середовища при вивчені предметів природничого циклу в закладах загальної середньої освіти.

Автор: 

Стригун Олена Василівна вчитель біології Яготинського ліцею №1

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі