Користувацький вхід

Майндмепінг як ефективна методика при подоланні освітніх втрат та розривів на уроках української мови та літератури

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Тема досвіду: «Майндмепінг як ефективна методика при подоланні освітніх втрат та розривів на уроках української мови та літератури».
Актуальність досвіду. Подолання освітніх втрат і розривів – справжній виклик і пріоритетне завдання для сучасної системи освіти України. Пандемія COVID-19, карантинні обмеження, а згодом повномасштабна війна створили великі прогалини в знаннях і недосягнення школярами очікуваних результатів навчання. Основним завданням вчителя є створення методичного супроводу для заповнення освітніх лакун та забезпечення здобуття якісних знань, які учні будуть застосовувати впродовж свого життя, виховання особистості, здатної до самореалізації та професійного зростання в умовах реформування сучасного суспільства.
Аналіз проведених уроків із застосуванням майндмепінгу дає підстави стверджувати, що цей метод слід активно використовувати в процесі вивчення української мови та літератури для подолання освітніх втрат і розривів.

Автор: 

Катриченко Карина Сергіївна, учитель української мови та літератури, комунальний заклад «Харківський ліцей № 142 Харківської міської ради».

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі