Користувацький вхід

Подорож у світ сучасної української книги

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


4

Презентація містить інформацію про життєвий і творчий шлях Івана Андрусяка, ілюстровані матеріали, фотокартки письменника та членів його родини, критичний матеріал щодо його твору «Стефа і її Чакалка».
Презентація може бути використана вчителями української літератури на уроках, позакласних заходах та літературних вечорах, присвячених вивченню творчості Івана Андрусяка.

Автор: 

Гладиш Ірина Михайлівна, вчитель української мови та літератури, Рубцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Плагіат Це моя презентація! Мій урок!

Дайте, будь-ласка, посилання на оригінал роботи

Витратив чимало часу, щоб переглянути всі матеріали. Очевидно, що в роботі Гладиш Ірини Михайлівни використані деякі елементи з Ваших розробок, можливо, навіть, що Ваша робота взята за основу, але роботи настільки різні, що слово плагіат тут недоречне.

На мій погляд єдина помилка Ірини Михайлівни в тому, що не вказані всі використані джерела. Але такі ж претензії можна висунути до 99,9% вчительських робіт, в тому числі і до Ваших.

Якщо Ви наполягатимете, то я Видалю публікацію. Якщо Вас задовільнить посилання на Ваш матеріал, як на джерело (воно вже розміщене Іриною Михайлівною) то Вашим колегам будуть доступні дві варіації на одну тему, в кожну з яких вкладено чимало праці.

diesel69, дякую за розуміння та підтримку! Так, дійсно, ця робота була виготовлена мною так давно (мабуть, ще минулого року), що я просто не памятаю, всіх джерел, якими користувалася та звідки брала матеріал. Побачивши такий коментар, відразу ж перейшла на вказану адресу сайту користувачем "polivoda".Переглянула матеріали, пригадала їх. Тому можу підтвердити, що за основу своєї роботи брала саме розробку уроку пані polivodu. Проте хочу зазначити, що на авторство її роботи абсолютно не претендую. Як на мене, то вийшло просто непорозуміння. Прошу вибачення, якщо чимось образила пані polivody.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі