Користувацький вхід

Документація освітнього округу

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Метою створення мною даного збірника документів - є аналіз та досвід особистої кількарічної роботи у напрямку організації, створення та впорядкування діяльності шкільних освітніх округів у Хотинському районі Чернівецької області.
Освітній округ, як добровільне об’єднання навчальних закладів системи дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти, закладів культури, фізичної культури і спорту, підприємств і громадських організацій, безумовно, сприяє демократизації освіти.
На превеликий жаль, сьогодні в Україні, ми маємо ще не досить достатню кількість нормативно – правових актів, які в свою чергу, могли б допомогти органам управління освітою, керівникам правильно та своєчасно організувати, створити таке освітнє середовище - як освітній округ.
Даний збірник документів, які можуть використовуватися установами освіти задля створення, організації та роботи освітніх округів. Також він певно є чи не першою спробою зібрати воєдино та системно всю документацію, яка може використовуватися у системі освітніх округів.

Автор: 

Микитюк Мирослав Володимирович – головний спеціаліст відділу освіти управління освіти, молоді та спорту Хотинської райдержадміністрації, Чернівецька область

Систематизація матеріалу - це завжди великий обсяг роботи. Ваш pdf-файл захищено паролем і я розумію чому. Але якщо ви хотіли, щоб хтось скористався вашою роботою - необхідно було залишити можливість друку документу. Якщо ж ви просто хотіли ознайомити інших з вашою роботою - паролю недостатньо. На даний час не існує жодного офіційного способу захисту pdf-документів. Будь-який захист легко зламується спеціальними програмами менше ніж за 1 хвилину, більше того - наберіть "правильний" запит у пошуковик і ви знайдете ще й подібні онлайн-сервіси, які виконають це за вас безкоштовно. Якщо хочете захистити свій pdf-документ - єдиний вихід вимкнути можливість розпізнавання тексту та поставити водяний знак на текст на усі сторінки, але і це можна обійти, правда мороки буде чимало.

Дякую за інформацію! Дуже схвильований подіями які відбуваються навколо мого улюбленого методичного порталу і гадаю, що всі негаразди минуться і все стане на свої місця!

Дякую, Олеже Андрійовичу, за відновлення мого улюбленого Методпорталу! Натхнення Вам!

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі