Користувацький вхід

Модель школи розвитку, успіху, самореалізації особистості STEM — складова освітнього менеджменту “Нової української школи”

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Якість впровадження STEM-освіти визначається компетентністю та рівнем професійної діяльності педагогів, наскільки вони активно використовують новітні педагогічні підходи, методи та засоби навчання. Ефективність STEM-навчання, запровадження інноваційних методик Нової української школи залежить від оволодіння учителями базовими засадами впровадження STEM в освітній менеджмент. У роботі розглядаються напрямки освітньої діяльності закладу загальної середньої освіти та нові інноваційні підходи у практиці його управління, яке здійснюється через реалізацію функцій діагностування, планування, організації, координації, регулювання, обліку та аналізу. Впровадження ІКТ у системі внутрішкільного моніторингу, як зазначається у роботі, дає можливість адміністрації школи систематизувати матеріал, виділити головне, дати оцінку результатам освітнього процесу та приймати обґрунтовані й оптимальні рішення. Практика створення мобільної системи моніторингу педагогічних працівників може бути використана у роботі адміністрації закладів загальної середньої освіти. За показниками діаграм можна прослідковувати результати діяльності педагога та сприяти його творчому зростанню. Впровадження STEM-освіти дає змогу покращити якість освітніх послуг та результативно співпрацювати з учнями, батьками та громадськими організаціями.

Автор: 

Стельмашенко Ольга Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Канівської загальноосвітньої школи
І-ІІІ ступенів № 4, учитель-методист.
Шатило Вікторія Янівна, учитель математики, інформатики, учитель-методист, керівник робочої групи «Успішний учитель — успішний учень».
Незамай Валентина Анатоліївна — упорядник, учитель зарубіжної літератури, старший учитель.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі