Користувацький вхід

Українська абетка-вишиванка

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1
titul1.jpg
Українська абетка-вишиванка
Українська абетка из цифрами та знаками пунктуації стилізована під орнаменти вишиванок. Все на прозорому фоні.

Формат: png
Кількість: 47
Якість: 283x340, 300 dpi
Розмір: 5,2 Мб

Якість: 283x340, 300 dpi

це в чому? мм, сантиметри?????
скажіть - на а4 одну в повний рост - ваші літери роздрукувати можна? Судячи з розміру архіву - дуже складно мабуть. А качати тільки щоб скачати не дуже хочеться

283x340 - це в пікселях, 300 dpi - це кількість пікселів на дюйм. А чому Ви думаєте, що роздрукувати на А4 не можна. Це ж картинка, роздруковуйте в любому розмірі (в межах розумного). Хоч і в Word на крайній випадок.

дякую. я якраз і про "межі розумного"

я вже "погуглила" а4 з якістю 300 dpi - це приблизно 2500*3500 пікселів. Це класна якість. а тут десь в 10 раз менше. тобто у вас літера 2,4*2,8 см - а а4 21*30 см - якщо я надрукую в типографії. а вийде "пшик"? навіщо платити?

а при чому ворд до png? щоб типографія мала з чого посміятись? ви ж вчитель-інформатик... судячи з назв ваших сайтів

Якби я створив букви з Вашими вимогами, то архів був би дуже великий. Хто ж качатиме алфавіт вагою в 200-300 Мб?
І до чого Ваші слова "ви ж вчитель-інформатик... судячи з назв ваших сайтів"??? От народ, для них працюєш, а вони тебе аналізують і оцінюють твою компетентність. Дякую Вам!

Шановні колеги! Якщо Вас щось не влаштовує, не скачуйте. Але навіщо ображати автора? СТВОРІТЬ ВЛАСНУ РОБОТУ, а ми будем скачувати те, що нам підійте... Будьмо толерантними!

Шановний Анатолію!
Я Вас образила? чим?
Я поставила Вам, як автору роботи питання - чи можна Вашу літеру роздрукувати на а4. Поки не було відповіді - погуглила, тому що роздрукувати мені потрібно на а4 для створення напису на перший урок. Виявилось - не можливо. Ваша відповідь була зовсім іншою. Я скачала. Розтягнула в фотошопі на а4 - мазня. Чого не дати нормальну відповідь - алфавіт створений не для великих розмірів. Друк на гарному паперів в типографії а4 - від 5 грн.

Ви молодець, але в фотошопі ви мабуть тільки вчитесь працювати. Так, ми народ, ми вміємо аналізувати і критикуватии. А ви мабуть хочете тільки хвалебних од. І ви, як вчитель інформатики пропонувати png в word запихувати тільки для збільшення розміру, просто не маєте права, тим більше в даному видадку хоч куди пхай - мазня. Ви маєте вчити людей правильно користуватись такими речами, а не одягати штани через голову.

Шановна Roslava, Ви також можете скачувати те що хочете, а я хотіла скачати те, ЩО МЕНІ ПІДІЙДЕ, тому і поставила автору запитання, а не Вам.

Колеги, дякую за підтримку та критику. Це не форум, тому не будемо писати зайвого. Тему вважаю вичерпаною. Миру і розуміння усім!

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі