Користувацький вхід

Матеріали районного методичного об’єднання педагогів-організаторів "Організація життєдіяльності учнівського колективу за ціннісними ставленнями Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Планування роботи педагога-організатора на новий навчальний рік базується на основі аналізу та діагностиці виховного процесу як окремо кожного класу, так і навчального закладу загалом. З метою формування всебічно розвиненої особистості педагог-організатор працює за всіма напрямками виховної роботи, на окремий навчальний рік визначаючи декілька пріоритетних напрямків виховної роботи.
Саме тому метою першого засідання педагогів-організаторів стало обговорення методичних рекомендацій щодо організації виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах області у 2014-2015н.р., розгляд питання використання можливостей виховних центрів школи в роботі педагога-організатора з реалізації Програми; окреслення планування роботи педагога-організатора за Програмою національного виховання учнівської молоді Рівненщини; з’ясування сучасних тенденції розвитку учнівського самоврядування в ЗНЗ, нових методик роботи та новітніх технологій в роботі педагога-організатора; обговорення зразків плану роботи педагога-організатора за Програмою національного виховання учнівської молоді Рівненщини.
У засіданні методичного об’єднання педагогів-організаторів взяли участь методист районного методичного кабінету та педагоги-організатори шкіл району.

Зміст:
Літвинчук О. С. Організація виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах району у 2014-2015 н.р.
Консевич Л. В. Використання можливостей виховних центрів школи в роботі педагога-організатора з реалізації Програми.
Максимчук Л. П. Планування роботи педагога-організатора за Програмою національного виховання учнівської молоді Рівненщини.
Семенюк О. К. Планування роботи педагога-організатора за Програмою національного виховання учнівської молоді Рівненщини.
Консевич Л. В. Планування роботи педагога-організатора за Програмою національного виховання учнівської молоді Рівненщини.
Редька О. А. Сучасні тенденції розвитку учнівського самоврядування: організація роботи на початку нового навчального року на основі впровадження нових методик та технологій.

Автор: 

Консевич Людмила Василівна, педагог-організатор Великомежиріцького НВК «Школа І ступеня-гімназія»;
Літвинчук Олег Сергійович, методист Корецького районного методичного кабінету;
Максимчук Лариса Петрівна, педагог-організатор Щекичинської ЗШ І-ІІ ст.;
Семенюк Оксана Кузьмівна, педагог-організатор Морозівської ЗШ І-ІІІ ст.;
Редька Оксана Анатоліївна, педагог-організатор Копитівського НВК «Школа І-ІІІ ст..- ДНЗ».

Схожі публікації

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі