Користувацький вхід

Виховна година «НІКОЛИ НЕ СМІЯВСЯ БЕЗ ЛЮБОВІ». Вечір спогадів, присвячений Остапові Вишні

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Остап Вишня... Під таким ім'ям увійшов у літературу незрівнянний сміхотворець Павло Михайлович Губенко. Народна любов до письменника була безмежна. Ми зібралися сьогодні, щоб ушанувати пам’ять нашого незабутнього сміхотворця Остапа Вишні.
Нещодавно виповнилося 125 років з дня народження Остапа Вишні, і любов до його дотепного слова не зменшується. Щоб зрозуміти феномен Остапа Вишні, треба з'ясувати, хто він, чиїх батьків дитина, де зріс і в кого навчався, чим жив і з ким дружив, з чого радів і від чого страждав... Життя багатогранне і складне. У ньому і радість, і сум, і щастя, і горе, а то й відчай. Важко живеться людині, яка не має почуття гумору. Тому вам неодмінно треба знати творчість Остапа Вишні. Його гуморески вчать нас оптимізму. Отже, усміхнімось і перегорнемо сторінки його творів, побродимо вслід за ним польовими й лісовими стежками, послухаємо розповіді друзів - бувалих мисливців і рибалок.

Автор: 

Кравчуновська Інна Григорівна, викладач української мови і літератури Дніпропетровського педагогічного коледжу Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі