Користувацький вхід

НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА для гуртка гуманітарного напряму позашкільної освіти ТО «ШКОЛА ЖУРНАЛІСТА» (5 років навчання)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Комплексна програма ТО «Школа журналіста» складена з урахуванням сучасних вимог навчально-виховного процесу позашкільної освіти, розрахована для реалізації у гуртках, творчих об'єднаннях позашкільних закладів. За змістом вона повністю відповідає спеціалізації гуртка.
У програмі ТО «Школа журналіста» чітко і конкретно сформульовані навчальні, розвиваючі, виховні цілі гуртка, визначені уміння і практичні навички, котрі повинні отримати слухачі протягом п'яти років навчання. Уся програма ТО «Школа журналіста» спрямована на розвиток пізнавальних, творчих здібностей, має на меті допрофесійну підготовку слухачів, орієнтує їх на професію журналіста.
Змістовна частина програми, яка охоплює не лише сферу теоретичної і практичної підготовки майбутнього журналіста, а й вміщує в собі роботу з виховання загальної культури, етики, формування особистості дітей, докладна й глибока. Теми занять, творчі, практичні завдання та ін. сплановані таким чином, щоб забезпечувалися послідовність, системність викладу навчального матеріалу, з урахуванням вікових особливостей слухачів, їхнього особистого творчого потенціалу.

Автор: 

Сичевська-Дегтярьова Марина Володимирівна, керівник гуртків Краснолиманського міського Центру позашкільної роботи

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі