Користувацький вхід

Програма гуртка "Юний гітарист"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

В умовах становлення Української держави актуальним постає питання розвитку індивідуальних і творчих здібностей особистості, розвитку її компетентностей засобами мистецтва.
Навчальна програма гуртка «Юний гітарист» розрахована на 2 роки навчання і складається з двох рівнів (початкового та основного).
Актуальність та новизна навчальної програми визначається її змістом, який спрямований на оновлення змісту та якості навчально – виховного процесу у позашкільному навчальному закладі.
Програма відображає систематичний та послідовний характер теоретичних та практичних знань, відповідність навчального матеріалу – рівню знань і розвитку дітей певного віку, наступність у вивченні матеріалу та можливості для реалізації принципів диференціації та індивідуалізації у навчально – виховному процесі.
При складанні програми врахувала положення Законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», Положення про позашкільний навчальний заклад, Положення про порядок організації індивідуальної та групової роботи в позашкільному навчальному закладі. Типових навчальних планів для організації навчально – виховного процесу та методичних рекомендацій щодо змісту навчальних програм з позашкільної освіти.

Автор: 

Пивоварова Вікторія Іванівна, керівник гуртка "Юний гітарист" комунальної установи Дунаєвецької районної ради "Будинок творчості школяра"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі