Користувацький вхід

Збірник технологічних та інструкційних карт з теми «Приготування булочних та здобних виробів»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Збірник створений творчою групою майстрів виробничого навчання
ДНЗ Рівненського вищого училища ресторанного сервісу і торгівлі із професії пекар (кваліфікація: 2,3 розряди) для допомоги майстрам виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів у проведенні уроків виробничого навчання та для якісного відпрацювання учнями вправ і навчально-виробничих робіт.
Збірник інструкційних карт розроблений з метою єдиного підходу до проведення уроків виробничого навчання та допомоги майстрам виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів у формуванні в учнів практичних умінь та навичок. Інструкційні карти є основним, наряду з планом уроку, документом майстра виробничого навчання. У кожній з них вказано тему, обладнання, інструмент та інвентар, зміст завдання і послідовність виконання робіт, малюнки.
Вони використовуються під час виконання робіт комплексного характеру і розкривають технологічну послідовність виконання, зміст інструктивних вказівок і технічних вимог до технологічних процесів приготування хлібобулочних виробів в умовах виробництва.
Перелік та зміст інструкційних карт відповідає типовим навчальним программам виробничого навчання відповідних розрядів (2, 3 розрядів), відповідно до Державного стандарту професійно-технічної освіти.

Автор: 

Супрунова Ірина Анатоліївна, Кралюк Світлана Євгеніївна, майстри виробничого навчання за професією «Пекар» ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі