Користувацький вхід

Розробка уроку за темою «Китай у другій половині XX – на початку XXI століття» (11 клас)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Урок за темою : «Китай у другій половині ХХ - на початку ХХI ст.» є складовою частиною теми № 6 «Розвиток провідних країн Азії, Африки та Латинської Америки в другій половині ХХ - на початку ХХI ст.» за програмою рівня стандарту, на яку відводиться за програмою 5 годин. Даний урок є 2-м в темі.

Тема «Китай у другій половині ХХ - на початку ХХI ст..» є важливою та ключовою для розуміння основних тенденцій розвитку провідних країн Азії у зазначений період. Урок допомагає учням зрозуміти особливості розвитку країн Азії на прикладі Китаю, з ясувати причини швидких темпів зростання, навчити визначати перспективи розвитку країн та критично мислити.

Для розкриття цієї теми доцільно обрати інтерактивні технології (робота у малих та середніх групах, короткострокові проекти), які дозволяють формувати основні види компетентностей: інформаційну, мовленеву, комунікативну та інші. В такий спосіб учні на основі роботи в групі, індивідуальних завдань, фронтальній роботі, використовуючи різні джерела інформації, зможуть охарактеризувати політичний і соціально-економічний розвиток країни, орієнтуватись по карті, визначати ключові поняття, аналізувати джерела інформації, узагальнювати та виділяти головне, розширювати власний світогляд.

Автор: 

Люта Наталія Сергіївна, вчитель вищої категорії з історії та правознавства загальноосвітньої школи І — ІІІ ступенів № 23 м.Краматорська Донецької області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі