Користувацький вхід

Збірник матеріалів районного МО педагогів-організаторів "Організаційні та правові проблеми реалізації ціннісного ставлення особистості до мистецтва в умовах реалізації Основних орієнтирів виховання учнів 1-11 класів ЗНЗ України"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Важливою складовою всебічного гармонійного розвитку особистості є формування у школярів ціннісного ставлення особистості до мистецтва.
Ціннісне ставлення до мистецтва має свої особливості, пов’язані зі своєрідністю останнього. Це виявляється у тому, що через художні твори можна прожити тисячі життів людей різних епох, і завдяки цьому спроектувати власний особистісний досвід. Як підкреслюють учені, це зумовлено тим, що матеріал, зафіксований у творах мистецтва, дає можливість людині зробити висновки узагальнюючого характеру, які за істиною, глибиною і силою не поступаються висновкам, отриманим у результаті пізнання.
Саме тому метою другого засідання педагогів-організаторів став аналіз роботу районного МО педагогів-організаторів за І семестр 2015-2016 н.р.; з’ясуванні особливостей роботи педагога-організатора з учнівським колективом в реалізації ціннісного ставлення особистості до мистецтва; розгляд питання розроблення та впровадження інноваційних технологій у роботі з батьками в реалізації ціннісного ставлення особистості до мистецтва; обговорення стану розвитку в учнів активної мистецької позиції шляхом залучення їх до позакласної діяльності (індивідуальна робота, гуртки, факультативи); проведення діагностування учасників засідання.

Зміст:
Консевич Л. В. Аналіз роботи районного МО педагогів-організаторів за І семестр 2015-2016 н. р..
ДОДАТОК 1. Презентація «Аналіз роботи районного МО педагогів-організаторів за І семестр 2015-2016 н.р.».
Літвинчук О. С. Особливості роботи педагога-організатора з учнівським колективом в реалізації ціннісного ставлення особистості до мистецтва.
Харчук О. П. Розроблення та впровадження інноваційних технологій у роботі з батьками в реалізації ціннісного ставлення особистості до мистецтва.
Сидорчук В. А. Розвиток в учнів активної мистецької позиції шляхом залучення їх до позакласної діяльності.
Практична частина
ДОДАТОК 2. Презентація «Форми заходів з реалізації ціннісного ставлення особистості до мистецтва».
ДОДАТОК 3. Презентація «Шевченківські дні у гімназії».
ДОДАТОК 4. Презентація «Власними руками робимо життя кольоровим».

Автор: 

Консевич Людмила Василівна, педагог-організатор Великомежиріцького НВК «Школа І ступеня-гімназія»;
Літвинчук Олег Сергійович, методист Корецького районного методичного кабінету;
Харчук Оксана Петрівна, педагог-організатор Черницької ЗШ І-ІІ ст.;
Сидорчук Вікторія Анатоліївна, педагог-організатор Невірківського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ».

Схожі публікації

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі