Користувацький вхід

Сценарій вечора зустрічі з випускниками

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Сценарій вечора зустрічі з випускниками
Підготовлений Фаріон Лідією Петрівною-учителькою Іллінецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2» Вінницької області
( Святково прибрана зала,звучать мелодії пісень про школу)
Ведуча.
Роки-кілометри відлічує доля
На трасі життя, що удаль пролягла.
Ви знову у рідній зібралися школі
Вона вам і храмом і домом була.

Ведучий.
У час, що спішить у прискоренні вічнім
Секундами – кроками міряти дні,
Опоєний вечора чаром магічним
Засне ненадовго у тиші на дні

Ведуча.
Нехай відпочинуть дороги і траси
Стежки і доріжки, шляхи і путі.
Ви сестри й брати по навчальному класу,
Хоч ви й не рідня між собою в житті.

Ведучий.
Цю дружбу і теплі стосунки родинні
Нехай не руйнують вітри перемін.
Гостей дорогих ми стрічаємо нині
І шлемо низький та сердечний уклін.

Ведуча. Прозвучали знайомі акорди і велика щира радість ожила у цій святковій залі. А це означає лише одне – знову прийшов той довгоочікуваний радісний вечір – вечір зустрічі добрих шкільних друзів. Тож доброго вечора Вам шановні гості, вчителі, учні. Щиро вітаємо вас усіх у цих стінах.

Ведучий. Десь там поза межами школи, вирує складне і незрозуміле доросле життя. А тут все залишилось майже незмінним простим і зрозумілим. Та час не стоїть на місці. Давайте спробуємо помандрувати в минуле і згадати якою була школа колись, і якою стала сьогодні. (відео презентація про школу).

Ведуча. Роки летять, але наша школа не старіє і пам’ятає всіх своїх випускників.. дякуємо, що ви не забуваєте її і прийшли сюди, щоб зустрітися із шкільними друзями і вчителями.

Ведучий. Спробуємо повернути вас у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

Ведуча. Давайте перевіримо, випускники яких років прийшли на наш вечір?

Ведучий. Чи є в залі випускники 70-80-х років 20 століття? Підніміться будь-ласка. Оплески. (мабуть вони запізнюються на наше свято)
Ведуча. Давайте привітаємо випускників 90-х років минулого століття. Підніміться будь-ласка. Оплески.

Ведучий. Підніміться будь-ласка випускники 2000-2006 років. Привітайте їх оплесками.

Ведуча. А тепер вітаємо випускників 2007-20014 років. Оплески.

Ведучий. І звичайно ми раді бачити наший наймолодших – випускників 2015 року.

Ведуча. Шановні випускники, ваші стежки-дороги сплелися сьогодні в одну єдину, яка вас повернула в дитячі та юнацькі роки. Привівши до храму науки, до рідної школи.

Ведучий. Та ви вже не ті. За вами дороги життя такі різні і такі нелегкі… як посивіли ваші вчителі. Ніхто не в силах зупинити час.
Ви скільки звідали, переболіли
Та школу вам ніколи не забуть
Бо в ній, найкращі весни відшуміли
Бо звідси ви пішли у довгий путь.

Ведуча. Сьогодні, вважаємо, як раз буде вчасно, щоб у вас всіх був дійсно чудовий настрій. Та й свято сьогодні особливе, в залі зібрались свідки та учасники різних поколінь і епох.

Ведучий. В усі часи молодь хвилювало питання моди і стилю. Випускники двадцятого століття згодяться з тим, що мода проходила повз них через шкільну форму. Але ж згадайте ті запальні вечори та дискотеки, на яких вам хотілось виглядати якось по особливому. Пропонуємо вашій увазі відео. В ньому ви знайдете свої стилі моди і звичайно теперішні – наші: ваших дітей та онуків. (відео про моду.)

Ведуча. Цей рік для нас – одинадцятикласників особливий- це останній рік нашого навчання в школі, а потім підуть зустрічі, вітання , спогади. Вис питаєте, як нам живеться? Ми відповімо – як у казці: уроки, контрольні, додаткові уроки, а потім буде ДПА, ЗНО про інше думати ніколи.

Ведучий.
Коли світять зорі – шлях стає світлішим
Коли є міцні дуби, що тримають небо –
Молодим пагінцям рости простіше,
Коли відчуваєш дружнє плече – ідеш впевненіше

Ведуча. Коли є мудрі вчителі та директор – вчитися легше, адже є на кого порівнятися, на кого покластися, є кому довіритись.

Ведучий. То ж до слова запрошуємо директора школи Раїсу Олександрівну Гобеляк, в молодості Заморока, теж випускниця нашої школи. (Виступає)
Ведуча. Народна мудрість каже: перший свій поклін віддай батькам, вони тебе зростили, а другий віддай вчителям – вони тебе навчили.

Ведучий.
Сьогодні свято спогадів і сподівань,
Минулого й майбутнього прекрасна мить.
Та в мить таку ми згадуєм щоразу,
Людей, котрі не з нами тут,
Тих, що навіки перейшли життя межу
Та в пам’яті живі і вічно будуть жити.

Ведуча. Вічно живими, енергійними, веселими, добрими, привітними, в нашій пам’яті вчителі та учні-випускники, яких нажаль немає серед нас. Тож давай вшануємо їх пам’ять хвилиною мовчання. (метроном)
(пісня «Свіча» Поцілуйко Катя)

Мелодія 70-80-х років. «Когда уйдем со школьного двора»

Ведуча.
Літа, літа, чом ви не журавлі?
Чом вас не можна з вирію вернути?
Чом юності щасливі добрі дні
За 40 літ ніяк не можна вам забути.

Ведучий. Сподіваємось, що ця мелодія сколихнула шкільні спогади, наших найстарших, найповажніших гостей випускників 1976 року. Класними керівниками у яких були: Швець Марія Данилівна, Прокопець Борис Юхимович та Заболотна Л.Ф.

Ведуча. Що нам кажуть зірки та астрологи про наших найповажніших гостей, вони народились в рік кабана(свині) вони працьовиті, надійні і відверті. Оточуючі поважають їх за те, що вони ніколи не лукавять. Це життєрадісні, відкриті душею і серцем люди.

Ведучий. Із слів Заболотної Л.Ф.
Для вас музичне вітання.

Ведуча.
То нічого, що юність від вас
У минуле іде крок за кроком.
Хай життя ваше стане уроком
Кожен прожитий день, наче клас

Ведучий
Вже немає канікул у вас,
Ваші діти вже сіли за парти
Зважте друзі, ви чогось таки варті
Поки юності вогник не згас.
(мелодія 80-х років) «Синий иней»

Ведуча. 30 років назад під ці забуті мелодії, на своїх вечорах танцювали молоді, енергійні, трішки сумні, через прощання зі школою, хлопці та дівчата, випускники 1986 року, та їх класні керівники. Носенко Олена Іванівна, Галушко Людмила Йосипівна та Нечипоренко Віктор Іванович.

Ведучий. Люди народжені в рік півня дуже витривалі та активні, прямодушні і щирі, мають прекрасне почуття гумору. Від своїх символів взяли твердість характеру, наполегливість, завдяки цьому багато досягли в житті.
Для вас музичне вітання.

Звучить пісня «Любите девушки»

Ведуча.
Не смійте забувати вчителів вони про вас турбуються і пам’ятають,
чекають ваших повернень та звісток їм не вистачає цих нечастих зустрічей, і скільки б не минуло років, складається вчительське щастя з ваших учнівських перемог.

Ведучий. А ви не будьте байдужі до них, хоть би іноді надішліть привітання, тому що коли ми пишемо чи дзвонимо їм, вони впевнені,що у нас їх продовження.

Ведуча. Сподіваюсь, що наші випускники 1991 року впізнали пісню , яка звучала в ті часи.
Золотистим дзвоном ваше минуле
окотилося від шкільних стін
І світанок зустрічаючи дорослими
По іншому чекали змін.

Ведучий.
В серцях у вас до цього часу любов до своєї школи, до своїх вчителів та класних керівників Заболотно Л.Ф., Швець Марії Данилівни, і Нечипоренко Світлани Миколаївни. А ми раді вас зустріти знову, ми знаємо, що ви теж раді нам. Адже люди народженні в рік тигра – природжені лідери, що досягають успіху у будь-якій справі, дбають про свій імідж але не завжди вміють висловлювати теплі почуття.

Ведуча із слів Заболотної Л.Ф.
Музичне вітання

Дзвінок відзвучав, 20 вже минуло
Вирішили зібратися і згадати минуле
Нахлинуло дитинство і щастя зітхнуло.
О школо, тебе згадуємо часом.
Як ви вже здогадалися, ці рядки звучать на адресу випускників 1996 року і їх класних керівників Катраги Ніни Романівни, Онофрійчук Олени Леонтіївни та Латанської А.В.
Ведучий. Ніна Романівна на заслуженому відпочинку, а Анжела Володимирівна і зараз заходить в клас бадьора, енергійна, красива, щоб навчати інших учнів.
Щастя для вчителя – гарні учні, які розуміють, вірять, підтримують… як раз такими були випускники, що випускались 20- років тому. Це краса і гордість школи в навчанні і в позакласній роботі.
Для вас музичне вітання пісня, що виконувалась на вашому випускному вечорі
(Пісня Білоконська Наташа)
Мелодія «Моє серце» Сплин

Ведуча
Вже не 10, але ще й не 20
Пролетіло років лиш 15
Час швидкоплинний: тільки озернулися
І тепер з своїми дітьми в школу повернулися
І не тільки з дітьми , але й самі повернулися в школу в ролі вчителів Сліпчик Юрій Олександрович – вчитель фізкультури, та Калугіна (нині Кузьміна Г.В.) – соціальний педагог школи.

Ведучий Цей випуск знаменитий ще й тим, що учень-випускник Мороз Владислав був обраний першим президентом школи-гімназії, харизматичний, чистолюбивий, гарний оратор і організатор. Випускники цього року, народжені в рік тигра, можливо тому дуже цілеспрямовані, ощадливі, зірки їм в усьому пророкують успіх, виховували та підтримували своїх учнів Нечипоренко Світлана Мик. та Матюха Валентина Анатоліївна, колись класний керівник, тепер теща для одного з випускників. (?)

Художній номер.
Мелодія пісні «Восточные сказки»

Ведуча.
10 років пролетіли, як птахи,
І куди відлетіли роки?
От би знову в школі вчитися
і зустрічатися з друзями завжди.

Ведучий
Як багато в шкільному житті траплялося
Сміялися, плакали, а деколи
від вчителів вам діставалося
зараз вас уже не пожурити
ви дорослі і маєте своїх діток

Ведуча. Слова Мороз Н.І. і Крижанівська Р.А.

Ведучий Учні народжені в рік змії, розумні, досить милі, популярні серед людей, товариські, роблять одразу декілька справ, і їм це чудово вдається
(запитання)
Художній номер
Англійська пісня.

Ведуча. Настав час згадати про випускників 2011 року. Небагатьом вдалося приїхати, хтось ще навчається, хтось зайнятий своїми справами і маленькими дітками.
Ви вже чогось досягли?
Ким стали, щось знайшли?
Значить ви не дарма навчались
І до нас через 5 років завітали.

Ведучий. Народженні в рік собаки дбайливі, справедливі, віддані, розумні, уважні до оточуючих, тому ви не могли не прийти, щоб зустрітися з вашими класними керівниками. Кримською В.І. та Зайчук Л.Ю. (?)

Музичне вітання.
Музика пісні «Самая-самая»

Ведуча.
О, юність, юність молода барвиста
Напоєна мільйонами сонців.
О, юність радісна, весела, промениста
Як я люблю твій водоспадний спів

Ведучий. Запрошуємо тих,для кого шкільний вальс ще звучить тривожними студентськими ночами, а шкільне пошкоджене майно у вигляді подертого лінолеуму на першому поверсі не дає спокою директорові та класним керівникам і досі. Кличемо тих, хто купався в головному фонтані України на Хрещатику, тих, то вітання на день учителя розпочинав словами «Вибачте будь-ласка нас», тих чия відповідь на уроці зводилась до однієї фрази «А чо зразу я?» і тих зхто насув оре питання вчителя чому не готовий до уроку, серйозно відповідав. «Таня не дала списати». Зустрічайте перців та гламурних морячок , випускників 2015 року та їх класних керівників Матюху В.А., Чабан І.В. та Цвях В.В.

Ведуча спілкується з гостями

Ведучий . Дякуємо за спілкування

Ведучі на сцені.
- Ось і підійшов до кінця вечір зустрічей шкільних друзів, вечір спогадів, побажань.
- Ми надіємося, що наступного року, знову в першу суботу лютого ви завітаєте до нашої школи.
- Життя благословення суть
Висвітлює фальшиві шати
- Навчає нас себе забуть
А друзів щирих пам’ятати
- Від щирого серця, від усієї душі. Бажаємо вам щастя, успіхів. Пам’ятайте, ви завжди бажані гості в нашій школі.
- До нових зустрічей
Фінальна пісня.

Автор: 

Фаріон Лідія Петрівна, учитель

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі