Користувацький вхід

Випускний вечір "В ефірі телеканал 2014"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

«В ефірі телеканал «Випуск – 2012» сценарій випускного вечора
(Відео сюжет)
1 ведучий
До неба музика сягає, наче мрія,
І тане в квітах урочистий зал.
В очах у кожного і радість, і надія…
У школі випускний останній бал.

2 ведучий
Сьогодні ми зібрались для прощання.
Все в нас і смутком, й радістю дзвенить.
Це свято зрілості, і свято розставання,
І майбуття прекрасна світла мить.

1 ведучий. Андрію, а ти не знаєш, чому ведучі відомих телевізійних програм зібралися у такій великій кількості за лаштунками сцени? Чому так багато камер у залі? Може знімається якийсь телесеріал?

2 ведучий. Ні, просто українське телебачення завітало до нас у гості, щоб привітати наших випускників.

1 ведучий. І це не випадково. Всі знають, що школа у цьому році прощається з тими дітьми, яких можна назвати справжніми зірками сцени і телебачення. Скільки святкових програм вони підготували і провели, скільки радісних хвилин подарували всім нам своїми веселими номерами! І ось сьогодні остання програма для них – талановитих і розумних, веселих і кмітливих, працьовитих і завзятих!
Разом.
Увага! В ефірі телеканал «Випуск-2012»!

Вихід випускників, шикування на сцені (на фоні мелодії «Прекрасное далеко»)

Перша випускниця
Щоденник закрито назавжди.
Портфель спорожнів без книжок.
Прощальну пісню для нас особисто
Уже проспівав наш дзвінок.

Другий випускник
І ось настав прощання час,
А в серці радість, смуток і тривога.
Сьогодні школа проводжає нас
У самостійну нелегку дорогу.

Третя випускниця
Від шкільного порогу
Ми підем у далекі світи,
Освіти нам дорогу,
Школо рідна, як зоря, освіти!

1 ведучий
Урочиста частина з нагоди вручення атестатів про загальну середню освіту випускникам загальноосвітньої школи №___ 2011-2012 навчального року оголошується відкритою!
Гімн України

2 ведучий
В ефірі нашого свята телепрограма, на яку чекали багато років з нетерпінням і надією, радістю і смутком 29 сьогоднішніх випускників та їхні батьки і близькі.

1 ведучий. І ось ця мить настала. У прямому ефірі програма «Підсумки»!

2 ведучий. На сцену запрошуємо її незмінного ведучого: директора школи

Директор вручає атестати

Вручення атестатів (на фоні урочистої мелодії )
Привітальне слово директора

1 ведучий
Отже, тепер прийшла пора прощатись,
І ви сьогодні трішечки сумні,
Вам настанови перед виходом у плавання
Дають шановні гості й вчителі.

2 ведучий
Слово для привітання випускників 2012 року надається __________________

1 ведучий. До слова запрошується _____________________________

1 ведучий.Слово випускникам 2012 року_________________________ Клятва
Перший випускник. Ми, випускники 2012 року, на порозі самостійного життя перед обличчям своїх друзів, учителів та батьків урочисто присягаємо: завжди пам’ятати тих, з ким ми навчалися і хто нас навчав – присягаємо (ПРИСЯГАЄМО!)
Друга випускниця. Бути завжди чесним та принциповим, гуманним та справедливим, як навчали нас у школі – присягаємо (ПРИСЯГАЄМО!)
Перший випускник. Шанувати батьків, дослухатися до їх порад, радувати їх своїми успіхами, добрими справами, гарними вчинками – присягаємо (ПРИСЯГАЄМО!)
Друга випускниця. Високо нести знамено рідного навчального закладу, берегти його честь – присягаємо (ПРИСЯГАЄМО!)

2 ведучий. Без сумніву, сьогоднішній день є ключовим моментом у житті більшості присутніх у цьому залі: для батьків, які починають усвідомлювати, що їхні діти виросли і саме сьогодні стоять біля порогу, за яким розпочинається доросле життя; для вчителів, які разом з батьками вели своїх учнів у цей день.

Ведучий І для них, кого сьогодні так почесно ми називаємо випускниками. Так, дитинство і школа випускають вас зі своїх теплих і надійних обіймів.
Дитинство ваше, мов вчорашній день,
Ось-ось майне крильми у темінь ночі,
Аби світанок від дзвінких пісень
Прокинувся і вам заглянув в очі.

(танець)
Ведуча. Давайте повернемось у дитинство і пригадаємо, як маленькі хлоп'ятка і дівчатка з довірливими очима прийшли до школи, пригадаємо, як ми бігли на зустріч першій вчительці і намагалися по черзі нести сумку, виборювали місце, хто йтиме поруч з нею, другою мамою і мудрою порадницею. Шановна , запрошуємо вас на сцену.
(Виступ першої вчительки)

Доброго вечора всім! В ефірі програма “Ключовий момент” і я її ведуча________!
Редакція програми отримала незвичайного листа від батьків випускників школи. З дозволу авторів я зачитаю фрагмент з нього.
“Шановна передача “Ключовий момент”! Ми змушені звернутися до вас за допомогою. Просимо допомогти зустрітися з нашими дітьми. В останній рік вони забули про рідний дім. На першому місці у них було навчання в школі, на другому навчання в Малій академії наук, на третьому – підготовка до ЗНО.
Дорога редакціє, будь-ласка, дайте таку можливість побачитися з дітьми».
Я запрошую на сцену авторів цього листа _______________________________(двох батьків випускників)

Вихід на сцену мам.

Ведучий Добрий вечір! Невже і справді був такий тяжкий рік?
Відповідь батьків.

Ведучий Що ж, шановні батьки, ми виконуємо ваше прохання. Сьогодні ми стоїмо перед вами не маленькі бешкетники, а дорослі люди, яких ви благословляєте у самостійне життя

Виступ батьків

Виступ дітей. (Титух, Башта)

Діти виходять з квітами, дарують квіти батькам.

Ведучий. Тож на вальс, ми, батьки, вас запрошуємо.
Хай поманить він усіх до зірок,
Закружляє хмільною порошею,
Наші руки сплете у вінок.
(вальс з батьками)

Ведучий.
“Ключовий момент” залишається з вами. І тепер слово про вчителя. Ще давньоримський філософ сказав про вчителя так: “Ця посада набагато вагоміша за найвищі посади в державі”, а німецький філософ Дістервег вважав, що “учитель для школи – це те саме, що Сонце для Всесвіту. Він джерело тієї сили, яка надає руху всій машині. Машина заіржавіє в мертвому зацепінінні, якщо він не зуміє вдихнути в неї життя і рух”.

Випускник. Ти – учитель,
Ти – сіяч недремний
І невтомний мудрий садівник.
Знаєш ти предивні таємниці,
Розум твій розпалює вогонь.
Лікар ти, котрий лікує душі.
І до сонця повертає всіх,
Капітан – у морі, а на суші –
Ти наставник юних, молодих.
Ти – коваль, поет і будівничий,
Добротворець і дозорець ти.
До дітей тебе веде і кличе,
Світлий образ нашої мети.
І в день такий урочистий, святковий
Дозвольте вашу працю вшанувать.
І квіти всі, принесені сьогодні,
Від всього серця Вам подарувать.

(Пісня Кохно)

Ключовий момент настає для наших класних керівників , які протягом багатьох років вдихали “життя і рух” в своїх дружніх щирих учнів, були Сонцем для їхнього Всесвіту.
А тому ми хочемо запросити на сцену турботливих знайтурботливіших, добрих знайдобріших, класних з найкласніших керівників: Л.К. і Р.П.
Виступ класних керівників

Ведуча. В ефірі грандіозне шоу – фінальна програма «Танці з зірками». Хто не знає наших найбільших і найпопулярніших артистів. Скільки разів вони веселили нас своїми цікавими смішними виступами! І ось тепер вони в шоу «Танці з зірками». Ми наполегливо готувалися до сьогоднішнього фіналу і підготували цікавий виступ.
(Вальс випускників)

Ведуча. В ефірі передача «Актуальний репортаж» і я її ведуча __________. Пропоную вашій увазі відповіді на актуальне запитання, яке я задала своїм друзям: «Що ви хотіли б сказати школі на прощання»?

Школо, ти відкрила нам новий шлях, шлях до знань. Кожен крок на цьому шляху -подія, кожна мить - особлива. Ти допомагала нам боротися з труднощами і щиро раділа нашим успіхам. Дякую тобі за все, що ти для нас зробила.
Ведучий. А зараз настав час вручити перехідний символічний вогонь знань 10-тикласникам. Для передачі символічного вогню знань на сцену запрошуються 10-тикласники. Внести символ!
Ведуча. Сьогодні ми передаємо цей символічний вогонь знань вам, шановні 10-тикласники, як символ торжества розуму і натхнення.
Пам'ятайте, символ випускника є перехідним і вручається виключно на випускному вечорі, символ наступним випускникам дає право відчувати себе в школі найстаршими, найвідповідальнішими і з гордістю нести честь учня рідної школи. Нехай йогов огонь зігріває ваші душі, надихає вас на успіхи, надає сили.

Десятикласники. Ми обіцяємо з честю пронести цей вогонь, берегти його, примножити ваші здобутки і на нашому випускному вечорі передати його майбутнім десятиклассникам.

Ведуча. Хто знає, як складеться наше життя у майбутньому. Хтось, можливо, дійсно стане «зіркою» і ми пишатимемося тим, що були однокласниками і прохатимемо у «зірки» автограф. Але, як би не було, у зірковому чи у звичайному майбутньому ми завжди подумки будемо повертатися до шкільних років. І не раз ми скажемо: «Школо, я сумую»

(Фінальна пісня)

Автор: 

Перешивайло Тетяна Олексіївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі